Egyedi Szolgáltatások

Brunch

Brunch

Kiadós, széles választékú reggeli a Balaton közepén. Jól hangzik nem? Nálunk ez sem lehetetlen! Gyertek el hozzánk egy különleges brunchra a baráti társasággal! A Balaton ragyogó vize, egy finom reggeli és a napütés segítenek abban, hogy garantáltan jól induljon a napod!

Bortúra

Bortúra

A Balaton közepén a kedvenc pincészeted borait kóstolni egy sommelier kíséretében? Számunkra ez sem lehetetlen! Együttműködő partnerünk, Magyarország legnagyobb borközössége évente 30 boros rendezvénnyel és 18000 regisztrált taggal a legjobb hazai és külföldi borválogatásokat biztosítja számotokra. Bővebb információt a kóstolóról és a választható borcsomagokról emailben küldünk. Érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi rendezvények

Céges rendezvény

Ha már unod a szokásos csapatépítő programokat, akkor próbáljatok ki most valami újat! Erről biztosan sokáig beszéltek majd az irodában. A közös Balatoni hajókázás mindenkinek örök emlék marad majd, ami biztosan közelebb hoz majd Titeket!

Céges rendezvények

Egyedi rendezvény

Teljesen saját igényeidre szabnád a hajóutat? Akkor ez a szolgáltatásunk Neked szól! Írd le egyedi igényeidet a hajóútra vonatkozóan és mi a teljes élményt ez alapján hozzuk el Neked!

Kapcsolat

Balatonfüredi hajóállomás

info@joycruise.hu

+36-20-580-5182